Придобийте вкус за черно-бели трюфели

бели

Какво е това за трюфелите, което ги създава толкова много допълнителни магически-мистични от средните, нормални, редовни гъби?

Цените и прасетата не зависят от тази дискусия. И не, не можете да цитирате любимия джентълмен на Мария Антоанета, който сравнява трюфелите с диаманти, така че обещавайки подземната “плодоносна” част от тази гъбичка, конкуренцията е рядкост и може да бъде много по-приятна. Всъщност може да се наложи да признаете, че обикновеният цвят, разликата между трюфелите и прозаичните плебейски гъби е незначителна. Подобно на ескарготи, миди, авокадо, и най-майсторската проза на Джеймс Джойс, трюфелите са все още придобит вкус. А добре развитата палитра може да разграничи трюфела, отгледан в близост до борова гора от съперника, който е нараснал в близост до леска, топола или бук. По същия начин, едва след като по-голямата част от детската литература е пропиляна за младите, трюфелите се губят в децата; дори и най-преждевременните тийнейджъри абсолютно не искат трюфели, тъй като в последно време предлагат само един специален трюфел за значително повече от 330 000 щатски долара.

Черни и бели трюфели

За непосветените, двата различни цвята трюфел излъчват различни аромати и вкус. “Тъмните” трюфели, които включват главно от Италия и Франция, са много по-фини и по-ценни от техните “бели” колеги, които се появяват из цяла Италия и Франция, както и че са известни на повърхността в Хърватия. Тъмните трюфели миришат и вкусват много повече като гъби, отколкото белият сорт; с други думи, очакват вашите черни трюфели да миришат и вкусват като „екстремни гъби“. Текстурите на черните трюфели ги правят незначително по-зъби от белите трюфели, които наподобяват лук или чесън с миризма, аромат и усещане. Очевидно, трюфеларите описват вкуса на тъмните трюфели като “трогателен, пикантен меланж от трюфели заедно със земята”. В резултат на тези изтънченост и рядкост и поради разликите в търсенето и предлагането черните трюфели струват много повече от белите си братовчеди. И, разбира се, в света на трюфелите, в случай че трябва да попитате, не можете да го управлявате видове трюфели.

Вземете няколко рецепти за трюфели

Както можете да си представите, гастрономи съберат цели рецепти около скъпоценни трюфели; само един parvenu би предположил, че ще добави хубава чиния с трюфели. Също така разгледайте несолените сладки картофи заедно с трюфели и бърбън, при които дребният сладък картоф служи просто като модерен автомобил за доставка, за да получи екзотичната си смес от другите два вкуса.

Разбира се, мезето с размери на стъклени стъкла има всички нужди на еланската кралска възраст, но обикновено се организират около половин час и няма да нарушат кралската хазна.

Въпреки че не е необходимо да сте длъжни да подготвите този екзотичен деликатес, препоръчваме ви да държите ръцете си зает по време на практиката. Приготвяне на яйчен крем, използване на масло от трюфел вместо масло или маслина, комбинирайте го с нормалната си яйчна смес; въпреки това, смесете мляко, сметана и соев сос в малко лъжица, като ги довеждате до кипене, преди да ги елиминирате от топлина за бърза смесване със сместа от яйца. Прецежда се сместа и след това се изсипва в чаши за печене на обичайната си бани. След правилно приготвените и охладени ястия, ги украсете със сместа от раци, като включите капка хайвер на върха на всеки. Дегустирайки изискания меланж на вкуса и текстурите, младоженците ще се възхищават и обичат вашата мисъл.

1. Пресни черни летни трюфели от вида Tuber Aestivum vitt. са най често използваните трюфели за изработка на продукти в световен мащаб. От тях се правят разнообразни продукти, като основната идея е добавянето на аромат на трюфели в ястието.

2. Пресни черни зимни трюфели от вида Tuber Brumale vitt. са така наречения двойник на Tuber Melanosporum и често се използват за по-евтина добавка в някой продукти официално обявени за продукти от Tuber Melanosporum. Най често това се използва при Френски трюфел компании.

three. Пресни бели трюфели от вида Tuber Borchii vitt. /Tuber Bianchetto/. Този вид трюфели има свое място в света на трюфелите. Те все по широко се използват в хранително вкусовата промишленост и дела им ежегодно нараства.

four. Представлява нарязани на шайби черни трюфели Tuber Aestivum във висококачествен екстра върджин зехтин. Това е най продавания продукт от групата на консервираните продукти. Предпочитан в страни като Германия и Франция и Италия

5. Ароматизиран с аромат на бял трюфел висококачествен екстра върджин зехтин с парченца бял трюфел. Изключително предпочитан продукт, с голямо търсене и ръст на продажбите. Подходящ за всяка кухня, а също така и за обучение на кучета за лов на трюфели.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *